top of page

Hvem?
 

Genfødt - består af to kvinder Maya og Bella. Vi har kendt hinanden siden vi sammen startede på uddannelsen som tekstilformidlere hos Håndarbejdets Fremme, tilbage i 2013.
Vores krøllede hjerner stiftede sammen Genfødt under skoletiden i 2015, da vi hurtigt fandt en fælles passion for bæredygtighed og masser af leg. 
Vi er begge glade for eventyr og elsker at invitere med på tur på vores Instagram. Både ude på skattejagt efter brugt guld og på værkstedet hvor vi giver det nyt liv. Vi er tiltrukket af sager med historie og smukke farvekombinationer. 

Kunderne - er kreative, sjove mennesker, med en eller anden form for æstetisk sans. De gør hinanden glade og har en legende og eventyrlig tilgang til problemer, der skal løses. Derudover er de det allervigtigste i hele Genfødt. Uden dem, ingen re-made produktion.
 
Hvad? 
Vi rejser rundt i hele Danmark og besøger alt hvad vi kan af genbrugsbutikker. Enten i en lånt bil eller på cykel. Her håndplukker vi materialer til alle vores produkter. 
Vi bruger forskellige tekstiler til alt vores tøj, som f.eks sengetøj og gardiner. Vi samler også alt hvad vi kan af lysmanchetter og kunstige blomster, til vores blomsterkroner. 
Så længe kreationerne består af genbrugsmaterialer, er det kun fantasien der sætter grænser 

Hvor?
Genfødt har butik og værksted på Egilsgade 18, 2300 Islands Brygge. 

 

bottom of page